انواع ایمپلنت

انواع ایمپلنت

انواع ایمپلنت

یکی از متداول ترین روش های جایگزین کردن دندان های از دست رفته، ایمپلنت است و انواع ایمپلنت شامل ایمپلنت تک مرحله ای و نیز ایمپلنت دو مرحله ای می باشد.

همانطور که از نام آنها پیداست تفاوت این دو نوع ایمپلنت در بهترین کلینیک ایمپلنت دندان در اصفهان در سطحی بودن و تعداد مراحلی است که باید انجام شود. در ادامه به توضیح انواع ایمپلنت خواهیم پرداخت.

ایمپلنت تک مرحله ای

ایمپلنت تک مرحله ای ایمپلنتی است که در یک مرحله جراحی و بخیه صورت می گیرد و نیازی به جراحی مجدد نیست. در این نوع ایمپلنت پیچی که از جنس تیتانیوم است را به گونه ای درون فک قرار می دهند که قسمتی از آن بیرون لثه بماند و سپس لثه را بخیه می زنند و بعد از جوش خوردن ایمپلنت به فک، روکش آن را می گذارند.

در این نوع از ایمپلنت قرار دادن تاج دندان بر اباتمنت (نگهدارنده تاج دندان) در همان مرحله انجام می شود و نیازی به مرحله ی بعد نیست.

یکی از انواع ایمپلنت های تک مرحله ای، ساب پریوستیال (subperiosteal) است که روی استخوان های آرواره و در زیر بافت لثه قرار می گیرد. جنس تیتانیوم بکار رفته در پیچ ایمپلنت به گونه ای است که با استخوان فک سازگاری بسیاری دارد و کاملا مناسب است.

متخصص ایمپلنت دندان در اصفهان

ایمپلنت دو مرحله ای

در ایمپلنت دو مرحله ای دو مرتبه عمل و بخیه زدن اتفاق می افتد. در ایمپلنت دو مرحله ای ابتدا عمل جراحی انجام می شود و پیچ تیتانیومی داخل استخوان فک قرار می گیرد. سپس بعد از گذشت چندین ماه و جوش خوردن کامل پیچ به استخوان های فک، بار دیگر عمل صورت می گیرد و روکش دندان را روی پیچ قرار می دهند.

یک نوع از ایمپلنت دو مرحله ای اندوستیال (endosteal) است که در آن پیچ درون استخوان فک قرار می گیرد و نتایج بلند مدت و بهتری نسبت به پریوستال دارد.

روش انجام ایمپلنت دو مرحله ای

جراحی ایمپلنت دندان معمولاً در چندین ویزیت در طول چند ماه انجام می شود. در حالی که این روش ممکن است طولانی به نظر برسد، اکثریت قریب به اتفاق بیماران ارزش زمان و هزینه را دارد زیرا ایمپلنت های دندانی بسیار شبیه دندان های طبیعی آنها هستند. ایمپلنت دندانی که به درستی قرار داده شده و از آن مراقبت شده باشد، از نظر تناسب، احساس، ثبات و عملکرد عملاً از یک دندان طبیعی سالم قابل تشخیص نیست! بیایید نگاهی به روش معمول کاشت دندان 2 مرحله ای بیندازیم:

شروع مرحله 1

پس از اینکه بیمار واجد شرایط ایمپلنت دندانی تشخیص داده شد، اولین قدم قرار دادن ایمپلنت است. دندانپزشک شما از اشعه ایکس و سی تی اسکن استفاده می کند تا موقعیت ایده آل ایمپلنت را با دقت ترسیم کند، برشی در لثه ایجاد کند، ایمپلنت را در عمق استخوان فک قرار دهد، سپس محل جراحی را بخیه می زند.

دوره بهبودی

یک دوره بهبودی دنبال می‌ شود که طی آن استخوان فک شما با ایمپلنت در فرآیندی به نام osseointegration ترکیب می‌ شود. این یک پایه بسیار قوی و پایدار برای دندان مصنوعی بسیار شبیه به یک ریشه دندان طبیعی ایجاد می کند، این دوره معمولاً سه تا شش ماه طول می کشد.

تکمیل مرحله 2

پس از پایان دوره بهبودی، دندانپزشک شما مرحله دوم را با یک کار کوچک آغاز می کند. او برشی ایجاد می کند تا ایمپلنت را آشکار کند و یک تاج را در بالای ایمپلنت قرار می دهد تا به بهبود بافت لثه کمک کند. (این مرحله می تواند متفاوت باشد؛ گاهی اوقات ایمپلنت و تاج آن در مرحله 1 به طور همزمان قرار می گیرند.)

پس از چند هفته، دندانپزشک ایمپلنت و لمینت دندان در اصفهان شما کلاهک درمانی را برداشته و اباتمنت را می‌بندد. او از دندان های شما قالب می گیرد و آن را به آزمایشگاه دندانپزشکی می فرستد تا تاج سفارشی شما را ایجاد کند. پس از قرار دادن این تاج دائمی، عمل کاشت کامل می شود! با مراقبت مناسب، ایمپلنت دندانی شما مانند دندان سالم طبیعی احساس، تناسب و عملکرد خواهد داشت و می تواند تا آخر عمر دوام بیاورد!

سخن پایانی

گاهی اوقات، یک بیمار استخوان فک کافی برای حمایت از ایمپلنت ندارد یا سینوس او خیلی پایین است و از موفقیت ایمپلنت جلوگیری می کند. برای مواردی از این قبیل، درمان های اضافی مانند پیوند استخوان یا تقویت سینوس باید قبل از کاشت ایمپلنت تکمیل شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.